Vergelijking leenvormen die wij aanbieden

Afdrukken

Vergelijk de soorten leningen waarin wij bemiddelen

Hieronder ziet u de belangrijkste kenmerken van de leningen die wij bemiddelen. U kunt zo eenvoudig de verschillen tussen de soorten leningen vergelijken. Drie soorten leningen: welke lening past bij u?

Soort lening Doorlopend krediet Persoonlijke lening WOZ-krediet
Voor huiseigenaren
Wanneer deze lening Als u kiest voor flexibiliteit. U kunt binnen het afgesproken kredietlimiet zo vaak geld opnemen als u wilt. Als u kiest voor zekerheid. U weet wat de lening kost en wanneer u de lening heeft terugbetaald. Als u kiest voor flexibiliteit. U kunt binnen het afgesproken kredietlimiet zo vaak geld opnemen als u wilt.
Rente Variabel. De rente kan tijdens de looptijd stijgen of dalen. Vast. De rente blijft tijdens de looptijd gelijk. Variabel. De rente kan tijdens de looptijd stijgen of dalen. Het rentetarief is meestal lager dan bij een gewoon doorlopend krediet.
Maandlasten Maandlast bestaat uit aflossing en rente. De hoogte van de maandlast is een vast percentage van het bedrag dat u maximaal kunt opnemen (kredietlimiet). Maandlast bestaat uit rente en aflossing. Maandlast bestaat voor een deel van de looptijd alleen uit rente.
Heropname van afgeloste bedragen Ja, binnen de afgesproken kredietlimiet is heropname mogelijk. Nee. Ja, binnen de afgesproken kredietlimiet is heropname mogelijk.
Einddatum De einddatum staat niet vast door verandering van de rente en het tussentijds opnemen en aflossen van de lening. Vaste looptijd. U weet precies wanneer u de lening heeft terugbetaald. De einddatum staat niet vast door verandering van de rente en het tussentijds opnemen en aflossen van de lening.
Kosten bij vervroegd aflossen Nee. Ja. Nee.