Over ons

Verstand van lenen

CVS finance is de jongste afdeling van, het in 2004 opgerichte CVS Hypotheken. Naast hypotheken bedienen wij de particulier al jaren lang op gebied van consumptief krediet. Sinds kort hebben wij daar het specialisme Financial Lease aan toegevoegd. Wij kunnen nu dus zowel de particuliere markt als de zakelijke markt, uitstekend bedienen, daar waar het gaat om het verkrijgen van een passende lening.

Onze klant staat centraal
Bij ons staat de klant en zijn – wensen en eisen pakket – centraal. Wij vinden voor onze klanten die lening, die het beste aansluit op de wensen en de eisen. Maar ook passend is bij het product dat gefinancierd wordt. Alles is transparant waardoor, iedere partij vooraf altijd op de hoogte is van de kosten.  Uiteraard zijn de kosten ook een belangrijk punt van aandacht, wij willen immers niet dat onze klant teveel betaalt!

Wij zijn Onafhankelijk en leveren maatwerk
CVS finance is niet gebonden aan een financieringsmaatschappij, leasemaatschappij, bank of automerk maar is geheel onafhankelijk en objectief. Wel werken wij nauw samen met een groot aantal aanbieders van consumptieve leningen en financial lease.
Door onze kennis en expertise en het ruime aanbod, waaruit wij kunnen putten, vinden wij de best passende financial lease voor u en/of uw bedrijf. Dat geeft onze klant de ruimte om zich te focussen op zijn ‘core Business’.
Ook de consument helpen wij graag. Eerst inventariseren wij uitgebreid uw wensen en eisen ten aanzien van de lening. Vervolgens zoeken wij de lening die het beste past bij de wensen en het budget.  Wij zorgen ervoor dat de lening zeer nauw aansluit op uw (persoonlijke) wensen en eisen. Kortom de lening die wij aanbieden is voor u ‘op maat gemaakt’. Uiteraard zijn al onze medewerkers zeer vakbekwaam. En om deze vakbekwaamheid te waarborgen, worden onze medewerkers ook jaarlijks bijgeschoold.

Hoe gaan wij te werk?

Bent u een Ondernemer:
Heeft u een auto aangeschaft, of bent u voornemens dat op korte termijn te gaan doen, dan kunt u snel, voordelig en vrijblijvend een financial lease aanvraag doen met het aanvraagformulier. Of via het contactformulier. Voor een ondernemer zijn investeringen belangrijk en soms ook noodzakelijk voor een efficiënte bedrijfsvoering. Maar dat zal wel een behoorlijke stempel kunnen drukken op uw werkkapitaal. Om deze reden kunt u overwegen uw bedrijfsmiddelen als een personenauto, bestelauto of ander bedrijsmiddel aan te schaffen met financial lease.  Daarmee blijft uw liquiditeitspositie gewaarborgd en houdt u geld beschikbaar voor andere uitgaven. Met CVS finance kunt u 100% van uw bedrijfsmiddelen leasen, is uw bedrijf economisch eigenaar, komt het bedrijfsmiddel op de balans en kunt u gebruik maken van fiscale afschrijvingen.

Bent u particulier:
Heeft u een auto, boot, caravan of ander kostbaar product aangeschaft, of bent u voornemens dat op korte termijn te gaan doen, dan kunt u snel,  en vrijblijvend een offerte voor een consumptieve lening aanvragen met het aanvraagformulier of contactformulier.
Uiteraard zoeken wij naar het beste product met een zeer scherpe rente. Vooraf zullen wij toetsen dat u niet méér leent, dan bij uw inkomen past. Ook toetsen wij de financiële risico’s die u loopt, als het inkomen (deels) wegvalt door o.a. arbeidsongeschiktheid of overlijden. Daarna geven wij u inzicht in deze gecalculeerde risico’s en daarbij ontvangt u een verzekeringsoplossing. U kiest uiteindelijk zelf of u bereid bent het risico te lopen, of dat u het risico afdekt met een verzekering. Kortom wij verstrekken u graag een lening, die u helpt dat te kopen, wat u graag wenst, zonder dat u daardoor in de financiële problemen raakt.

Of u nou een ondernemer bent of particulier, wij nemen voor u het zoeken naar en vergelijken van aanbiedingen volledig uit handen. Wij denken graag met u mee en houden van snelle maar adequate afwikkeling. Hierdoor kunt u snel beschikken over uw nieuwe auto of andere aanschaf.

Kiest u voor CVS finance, dan kiest u voor een snelle, soepele afwikkeling. Een solide product en een zeer professionele partner!

CVS finance is een handelsnaam van CVS Hypotheken gevestigd te Veenendaal en Elst (KvK 30193063) (AFM vergunninghouder).