Particulier krediet aanvragen

Afdrukken

Bent u particulier en wilt u een vrijblijvende offerte voor een consumptief krediet aanvragen?

Vul dan onderstaand aanvraagformulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk, geheel vrijblijvend, een voorstel. U kan ons ook bellen op 0318 – 51 55 55.

Voor u als particulier is het zeer belangrijk, vooraf vast te stellen wat u kunt lenen. Als u geld leent, gaat u maandelijks rente en aflossing betalen, voor het geleende geld. Het is belangrijk dat de maandelijkse lasten voor dit krediet goed door u betaalt kunnen worden. Zonder dat daarbij uw besteedbaar inkomen voor wonen, eten, drinken, leven en sparen in gevaar komen. Bereken op de pagina “verantwoord krediet maximum” wat voor u een verantwoord leenbedrag is.

Voordat wij u van een goed advies met een passend voorstel kunnen voorzien, hebben wij informatie van u nodig. Vult u de gevraagde gegevens zo volledig mogelijk in, dan kunnen wij een voorstel -op maat- uitbrengen.

Kunt u zich goed vinden in het voorstel dat wij u doen, Houdt u er dan rekening mee dat, bij de definitieve aanvraag, de gegevens die u aan ons heeft verstrekt, aangetoond moeten worden met documenten zoals bankafschriften, salarisstroken etc.

Met de gegevens die wij van u ontvangen, gaan wij tevens een berekening maken, wat voor u de financiele risico’s zijn, als uw inkomen (deels) wegvalt door arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en/of overlijden. De overheid trekt zich steeds verder terug, waardoor het afdekken van deze risico’s op ‘uw eigen bordje’ terecht komen. Als u weet wat de financiële risico’s zijn en wat het kost om u tegen deze risico’s te verzekeren, kunt u een keuze maken of u dit risico wilt lopen, of dat u een verzekering afsluit om het financieel risico zoveel mogelijk te beperken.

Het aanvragen van een offerte kan leiden tot toetsing bij het Bureau Kredietregistratie (BKR) in Tiel.