Is financial lease geschikt voor u?

U wilt als (startende) ondernemer liquiditeit behouden  en daarbij ook profiteren van vele, al dan niet fiscale voordelen. En daarnaast wilt u de beschikking hebben over een (bedrijfs) auto.  Dan is financial lease een goede oplossing voor u!

Maatwerk
Één van de belangrijkste uitgangspunten van CVS finance is het leveren van maatwerk, de overeenkomst moet immers naadloos aansluiten bij uw wensen, uw eisen en uiteraard zo voordelig mogelijk zijn. Het maakt voor onze niet uit of de auto die u wenst aan te schaffen, nieuw of gebruikt is. U krijgt in alle gevallen onze volledige service, waarbij wij altijd zoeken, naar de beste financial lease aanbieding, die bij uw bedrijf en (bedrijfs) auto past. Als uw bedrijf b.t.w. plichtige is, kunt u uitsluitend het bedrag uitsluitend exclusief b.t.w. financieren. Voor niet b.t.w. plichtige ondernemingen bieden wij andere passende oplossingen. Particulieren verwijzen wij graag door naar de pagina consumptief krediet.

Zekerheid 
Met Financial Lease weet u op vooraf waar u aan toe bent. Met Financial Lease betaalt u, gedurende een vooraf gekozen aantal maanden een vaste maandelijkse termijn. Die termijnen bestaan uit rente en aflossing. De auto wordt uw eigendom en komt ook op de balans van uw bedrijf, dit in tegenstelling tot operational lease. U bent dus wel zelf verantwoordelijk voor de verzekering, brandstof, belasting en het onderhoud. Maar er worden geen kilometer beperkingen opgelegd, en nadat u alle verschuldigde termijnen heeft voldaan is de (bedrijfs) auto uw eigendom.

Passend in de huidige tijdsgeest
In de huidige maatschappij is flexibiliteit een ‘must’ geworden. Wij van CVS finance houden daar uiteraard rekening mee.  Als het gewenst is, bestaat er de mogelijkheid om een zogenaamde slottermijn in de overeenkomst te betrekken. Deze zal gelijk aan, of lager liggen dan -de beoogde restwaarde van uw (bedrijfs) auto- op de einddatum van de financial lease overeenkomst. Hierdoor zal de maandelijkse leasetermijn lager worden. Wilt u een nog lagere maandtermijn, dan kunt u ook een aanbetaling doen, bijvoorbeeld de inruilwaarde van uw huidige auto. Onder bepaalde voorwaarden kunt  u de auto nog tijdens de looptijd, van het financial lease contract omruilen. Te allen tijde zullen de oorspronkelijke contractvoorwaarden gelijk blijven. Ook zijn er wel bepaalde verreken methoden mogelijk bij inruil van de (bedrijfs) auto, welke als onderpand op de overeenkomst staat. Laat u hierover gerust informeren.

Hoe gaat het in zijn werk?
Wij maken het onze relaties graag gemakkelijk. Wij verzorgen voor u de gehele (financiële) afhandeling van A tot Z. Het enige wat u hoeft te doen is de benodigde bescheiden aanleveren. Als de overeenkomst ingaat zorgt de leasemaatschappij voor een rechtstreekse betaling aan de leverancier. Ook hier heeft u dus geen omkijken meer naar. Er is bij financial lease sprake van een driepartijenovereenkomst tussen u als ‘lessee’, de leverancier van de auto en de leasemaatschappij als ‘lessor’. Deze drie partijen ondertekenen de leaseovereenkomst. Wat u nog wel zelf dient te doen is  de BTW weer terugvorderen bij de aangifte omzetbelasting. Daarmee doelen we op  de aan u, of aan uw bedrijf gefactureerde BTW als voorbelasting.

De voordelen van financial lease t.o.v. huren of operational lease

Zoals eerder aangegeven bent u, vanaf de aankoop datum economisch eigenaar van de auto. De auto komt op uw balans te staan. Als eigenaar van de auto kunt u tevens profiteren van rente en afschrijvingskosten welke voor u fiscaal aftrekbaar zijn. Betreft het een auto op grijs kenteken (bestelbus) of zuinige auto met lage CO² uitstoot dan komt u in aanmerking voor investeringsaftrek. Bent u startende ondernemer dan kunt u tevens gebruik maken van de regeling startersaftrek, waarbij het mogelijk is om willekeuring af te schrijven. Nadat het leasecontract is afgelopen is de (bedrijfs) auto uw bezit geworden en bent u niet gebonden aan een maximaal aantal te rijden kilometers per jaar. En uiteraard staat de auto alle dagen tot uw beschikking in tegenstelling tot een huurauto.

Voor meer informatie zie: voordelen

Waarom kiest u voor CVS Finance:

  • Goede en vooral snelle service
  • Deskundige medewerkers
  • Duidelijke voorwaarden
  • Wij halen voor u het onderste uit de kan
  • Wij vertalen uw wensen en eisen naar een passende overeenkomst
  • U kunt zonder liquiditeitsverlies toch investeren
  • Acceptatie zonder aanleveren jaarcijfers is mogelijk

Klik hier om vrijblijvend een zeer scherp financial lease voorstel aan te vragen!

Het aanvragen van een offerte kan leiden tot toetsing bij het Bureau Kredietregistratie (BKR) in Tiel.