Wat kunt u van CVS finance verwachten?

Naast financial lease kunnen wij van CVS finance  u ook bedienen op gebied van persoonlijke leningen en doorlopende kredieten. Dus wij bieden producten voor zowel bedrijven en de ondernemer en aan de consument. U mag van ons verwachten dat wij geheel onafhankelijk en objectief zijn. Om dat aan onze relaties te garanderen, zijn wij geheel zelfstandig en dus niet en ook niet gedeeltelijk gebonden aan geldverstrekker, automerk of dealer. ook hebben wij hiervoor een eed afgelegd!

Wij maken altijd eerst een nauwkeurige inventarisatie. Daarna doen wij een aanbieding voor een financial lease overeenkomst die volledig of het best aansluit bij uw wensen. Voor de particulier hebben wij een apart deel op onze website ingericht, klik hier als u particulier bent.

Stel u kiest voor financial lease, dan leest u onderstaand onze procedure:

  1. U kunt ons bellen of e-mailen voor een nauwkeurige calculatie van uw lease termijn. Later kunt u dit op onze website nauwkeurig berekenen.
  2. Tevens kunt u vrijblijvend uw bedrijfsgegevens invoeren, op ons daarvoor beschikbare aanvraagformulier voor een leasebeoordeling. Voor een goede beoordeling adviseren wij u op om ook recente jaarcijfers (2013), kopie KvK en een kopie van de order/offerte toe te voegen. Wanneer u eerst aanvullende informatie wenst, kunt u contact leggen via ons contactformulier en bellen of e-mailen mag uiteraard ook.
  3. CVS finance zoekt voor u de meest geschikte geldverstrekker, aan wie wij uw wensen zullen voorleggen ter acceptatie. Dan wordt er direct getoetst of de aanvraag mogelijk is.
  4. U ontvangt geheel vrijblijvend een voorstel welke u, indien gewenst, om kan zetten in een definitieve aanvraag.
  5. De aanvraag, wordt ter finale acceptatie door ons ingediend, waarna -indien akkoord- u een bevestiging ontvangt van de acceptatie;
  6. Na acceptatie wordt met de definitieve leveringsfactuur, de driepartijen overeenkomst opgesteld.
  7. Nadat de overeenkomst is ondertekend en geretourneerd aan CVS finance, met de benodigde bescheiden, zal uitbetaling aan de leverancier plaats vinden.

Wij gaan zeer zorgvuldig te werk en zullen u zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Hierdoor is het voor u ‘een fluitje van een cent’ om een financial lease te regelen. Kiest u voor een andere aanbieder in de markt, let u er goed op dat er grote verschillen zijn in de werkwijzen. Bij ons kunt u ervan op aan, dat alles van A tot Z voor u geregeld wordt, en dat wij ervoor waken dat, het regelen van een financial lease u niet al teveel tijd kost. U moet zich tenslotte bezig houden met uw bedrijf.

Klik hier om vrijblijvend een zeer scherp financial lease voorstel aan te vragen!